fredag 16 december 2016

Veckobrev v.50

Idag var det äntligen invigning av multirinken! :) Ett inslag med film och intervjuer finns på svt om ni vill kika. Tova var F-3:s representant och bar facklan på isen som hon sedan tillsammans med andra elever från skolan tände Martins fackla med och därmed var rinken invigd. Under veckan har vaktmästarna spolat planen så nu går det att åka skridskor :)

Det här har varit en vecka som gått i fikats tecken...i måndags fikade vi lussekatter, chokladbollar och ischoklad som blev över efter klassens luciafirande. I tisdags bjöd skolan på lussekatter och pepparkakor efter luciafirandet i kyrkan. Idag åt vi tårta efter invigningen av multirinken :)

I januari börjar det en ny kille som heter Knut i klass 2. Han har flyttat hit med sin familj och i onsdags var han på ett kort besök när vi hade lunchrast.

Nästa vecka är det tre skoldagar sen är det jullov! Det känns att det är dags för lov både för elever och fröken...Det är vanliga skoldagar måndag-tisdag. På onsdag kommer skolan ha gemensam avslutning i kyrkan på förmiddagen. Eleverna slutar skolan 13.10 och alla bussar går ordinarie tider hem.
På den gemensamma avslutningen  kommer F-3 sjunga en sång i kyrkan och de som vill och kan får ta med ett tärnljus till skolan den dagen.

Trevlig helg!
Johanna