fredag 19 augusti 2016

Veckobrev v.33

Första skolveckan är avklarad och jag vill börja med att berömma era barn. Vilka duktiga, ambitiösa och nyfikna barn ni har :)  Det kommer bli ett roligt år att arbeta med dom. Linda har lagt en bra grund med era barn!

Den här veckan har vi pysslat bokmärken, arbetat med klockan, lyssnat på några folksagor, lärt oss om våra  världsdelar, eleverna har även lekt lekar på idrotten.

Nästa vecka är det idrott måndag och fredag. Skicka med både inne- och utekläder. De två första veckorna kommer förmodligen jag att ansvara för idrotten och efter det kommer Lisa vara elevernas idrottslärare.

Nästa vecka börjar slöjden för eleverna i år 3. Tisdag morgon är det textilslöjd. Vi samlas i klassrummet så följer Ulrika med eleverna dit första gången.

Det ska pysslas om ett par veckor och jag skulle behöva ha hjälp av er att samla in lite pysselmaterial.  Jag skulle vilja att ni som har tomma cornflakespaket hemma skickar med dom mer era barn. Har ni flera så får ni gärna skicka med de också. Har ni andra tunna kartonger så får ni gärna skicka med de också. Eleverna måste dock kunna klippa i dom och limma på dom. Kartongerna ska sedan byggas ihop. Resultatet kommer ni hitta här på bloggen :)

Ha en trevlig helg!
Johanna