fredag 8 juni 2018

Veckobrev v.23

Läsårets sista veckobrev kommer här. Om bloggen kommer vara kvar eller inte i höst vet jag inte. Liza får fundera över sommaren om hon vill fortsätta blogga eller ge er information på något annat sätt.

Kom ihåg att tömma era barns klädhyllor senast 15 juni eller ert barns sista fritidsdag. Nya f-klassen ska ha era barns hyllor och de kommer till skolan måndag v.26.

Vi har rensat bland våra barnböcker ute på lågstadiet. Eleverna kommer nästa vecka få ta med sig de barnböcker som de vill hem. Dessa böcker behöver inte lämnas tillbaka till skolan.

På tisdag är det cykeldag. Kom ihåg att skicka med badkläder och fika 😊 Efter cykel och bad äter vi tårta och firar klassens seger i batterijakten!

På onsdag kommer vi städa klassrummet och skåpen.

På torsdag är det skolavslutning. Vanlig skoldag 8.10-13.10 men vi kommer inte ha några lektioner utan hitta på något annat skoj som eleverna önskat att vi ska göra...
Kl. 17.30 samlas vi i klassrummet. 17.45 går vi till kyrkan och 18.00 startar avslutningen i kyrkan. Efter att det är slut i kyrkan går vi tillbaka till skolan och eleverna fikar i klassrummet. För familj och vänner finns fika till självkostnadspris i matsalen.

Trevlig helg!
Johanna